MacBook Pro Retina 15″ Reparation & support

Reparation Pris
  Skærm (komplet inkl. aluramme) 5299 kr.
  BRUGT Skærm (komplet inkl. aluramme)  fra 2299 kr.
  Tastatur (Dansk layout) 2399 kr.
  Udskiftning af trackpad 1399 kr.
  Udskiftning af batteri 1399 kr.
  Udskiftning af blæser 799 kr.
  Udskiftning af SSD Kontakt os
  Udskiftning af RAM Kontakt os
  Installation af OSX 499 kr.
  Data Recovery 899 kr.
  Undersøgelse af enhed Gratis

Er den reparation eller service du søger ikke på prislisten og ønsker du i den forbindelse at kontakte os for en pris? Så kan du med fordel udfylde formularen herunder, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud på den ønskede reparation af din MacBook Pro Retina 15″.

Husk at oplyse serienummeret, da dette er meget vigtigt i forhold til prisen på reservedele.

Få et uforpligtende tilbud

Rigtig god service, GOD pris, hurtig reparation af computeren og god kommunikation! 5 stjerner, intet mindre 🙂

Mathilde / Trustpilot

Reparation af MacBook Pro blev foretaget samme dag og så endda på en lørdag. Super og kompetent service med god information undervejs.

Uffe / Trustpilot

Super hurtig service og virkelig god og fair pris!! Man får hurtigt fornemmelsen af at man er i gode og trygge hænder.

Dennis / Trustpilot

Reparation af MacBook Pro Retina 15″

Har du smadret skærmen på din MacBook Pro Retina 15”, og har du brug for at få en MacBook Pro Retina 15” reparation – så er du kommet til det rette sted. Vi reparerer din MacBook Pro Retina 15” hurtigt og nemt, på vores værksted på Amager, i udkanten af Storkøbenhavn.

Kontakt os og hør nærmere omkring lagerstatus på reservedele til din MacBook Pro Retina 15” reparation. Har vi reservedelene hjemme, kan du få den repareret hurtigt og nemt. Du kan komme og indlevere den fysisk på vores værksted, og du vil derefter kunne afhente den igen, inden for kort tid.

Hvis du ikke bor i køreafstand til Amager, har du mulighed for at få udført din MacBook Pro Retina 15” reparation ved at sende den med post. Via postforsendelse, sender du den til vores værksted, og indenfor nogle dage vil du have din MacBook Pro igen – så god som ny!

Vi ved selv hvor svært det kan være at undvære sin MacBook Pro, og vi gør derfor alt for at du skal undvære den i kortest tid muligt. Inden du sender din MacBook Pro Retina 15” til reparation, så kontakt os og hør nærmere omkring lagerstatus, så du ikke skal undvære den længere end højest nødvendigt.

For at kontakte os, skal du blot udfylde formularen herover. Det er uforpligtende, så der kan ikke ske noget ved at sende os en forespørgsel. Du må også gerne kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med din MacBook Pro Retina 15” reparation.

Vores værksted på Amagerbrogade 109 på Amager, har åbent alle hverdage fra kl. 10-18 og lørdage fra kl. 10-16.