(+45) 71 99 09 43      info@lavminmac.dk
Åbent i dag: 09.00 - 18.00 Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

MacBook reparation & support

Har du smadret skærmen på din MacBook, spildt kaffe i tastaturet eller trænger batteriet til at blive udskiftet? Vi udfører stort set alle reparationer og serviceopgaver som din MacBook måtte kræve. Herunder finder du de forskellige MacBook modeller som vi reparerer og servicerer. Vælg din model, og se priser samt nærmere information.

VÆLG DIN MACBOOK HERUNDER FOR AT SE PRISER PÅ REPARATIONER 

Typiske reparationer

En typisk reparation af en MacBook, vil være hvis en af delene er gået i stykker. Det kan være skærmen der er gået i sort, og ikke viser noget billede længere. Det kan også være, hvis du har spildt noget væske ned i tastaturet.

Priser på disse MacBook reparationer, vil du kunne finde inde under de forskellige modeller. Så tag et kig længere oppe, og få repareret din MacBook snarest muligt.

 

broken-screen

 

upgrade-macbook

Opgradering af din MacBook

En anden form for reparation af din MacBook, kan være en opgradering af den.

Opgradering af din MacBook, kan være nødvendigt hvis, den MacBook er blevet langsom. Det kan være hvis harddisken er ved at være død, eller hvis du bruger nogle programmer som er “tunge” og MacBook’en godt kunne bruge nogle flere ram. Så skifter vi også dem for dig.

Kontakt os, og hør nærmere omkring priser på optimering.

KONTAKT OS HER

Få et uforpligtende tilbud

Står du i en situation hvor du ikke ved hvad der er galt med din MacBook, eller ønsker du en samlet pris på flere reparationer af samme MacBook, så skal du endelig ikke tøve med at sende os en forespørgsel.

Det er uforpligtende – så du skal ikke være bange for at sende os en besked. Hellere en for meget, end en for lidt.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Model (skal udfyldes)

Serienummer (skal udfyldes)

Fejlbeskrivelse (skal udfyldes)

Back to Top