Reparation af skærm på MacBook

Har du været uheldig at tabe din MacBook eller har du måske haft noget liggende i klemme, da du skulle lukke skærmen? Så vil vores gæt være at skærmen ikke har det for godt lige nu, og derfor trænger til en reparation for at kunne benyttes igen.

Udskiftning af skærm på MacBook?

Selvom skærmen er noget af det mest lækre ved en MacBook Pro eller MacBook Air, så er det desværre også den mest skrøbelige del, hvilket vi oplever alt for tit. Skærmen holder simpelthen ikke til at blive tabt, klemt eller hvis noget noget skulle komme i klemme mellem tastatur og skærm, når denne lukkes.

LCD-panelet revner simplethen og det kan derfor efterfølgende være svært at se andet end sorte pletter og massevis af farver på skærmen. Desværre kommer man ikke udenom, at det er hele skærmen som skal skiftes, da dette er et samlet panel hvor aluramme og LCD er limet sammen. Netop derfor er dette også en bekostelig reparation.

Kun glasset som er smadret?

På de ældre MacBook Pro-modeller, hvor der stadig sidder et CD-drev i siden, er skærmen født med et glaspanel foran selve LCD-panelet. Dette gør, at det oftest kun er glasset som går i stykker og derfor også væsentligt billigere at udskifte, da man dermed ikke skal skifte både LCD-panel og alurammen.

Spar penge ved at vælge en brugt skærm?

Står du overfor en reparation af skærmen på din MacBook Pro, som er nyere end 2012, eller MacBook Air, så kan det oftest være en billigere løsning med en brugt skærm. Denne fungerer naturligvis stadigvæk som en ny, men kan kosmetisk bære præg af at have været bugt før.

Typisk kan vi udskifte din skærm til en ny indenfor 1-3 hverdage. Dette gælder både for udskiftning af skærm på MacBook Pro og MacBook Air.

MacBook Skærm reparation

Pris på reparation af skærm på MacBook

Vælg din MacBook herunder for at komme til prislisten på reparationer for netop din model.