(+45) 71 99 09 43      info@lavminmac.dk
Åbent i dag: 09.00 - 18.00 Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

iMac reparation & support

Er din iMac blevet langsom og trænger til en opgradering eller vil den ikke længere starte op og kunne trænge til en reparation? Vi udfører stort set alle reparationer og serviceopgaver som din iMac måtte kræve – lige fra montering og installation af SSD til reparation og udskiftning af grafikkort og øvrig hardware. Vi er også gerne behjælpelige med support i forhold til opsætning og indstillinger i styresystemet. Herunder finder du de forskellige iMac-modeller som vi reparerer og servicerer. Vælg din model, og se priser samt nærmere information.

VÆLG DIN IMAC HERUNDER FOR AT SE PRISER PÅ REPARATIONER 

iMac Late 2012 – 2018 Reparation

IMAC PRO 27″
KOMMER SNART

iMac Late 2009 – 2012 Reparation

iMac 2007 – 2009 Reparation

iMac reparation. Hurtigt, nemt og lige til

Hos Lavminmac.dk er vi eksperter i at lave en iMac reparation. Vi har flere års erfaring, og sørger altid for at du får den bedste behandling.

For at få udført en iMac reparation, skal du blot udfylde kontaktformularen som du finder under hver model, som du kan finde herover. Alle priser på iMac reparationer står ligeledes også under hver model.

Typiske iMac reparationer

iMac reparationer er ofte fordi du ønsker at få en hurtigere iMac (Med mindre du virkelig har været uheldig og tabe din iMac!). Hvis din iMac er 2-3 år gammel eller ældre, kan det være at din harddisk er ved at dø, eller at du blot ønsker den skiftet til en ny hurtigt SSD, og det kan lavminmac.dk hjælpe med. Kontakt os og få mere information, og så vi sammen kan finde en ny harddisk der passer til netop dit behov!

Andre typiske iMac reparationer kunne være, hvis din iMac har brug for flere RAM. Dette kan være nyttigt, hvis du arbejder i tunge programmer som f.eks. Photoshop. Eller hvis dit SuperDrive i din iMac er gået i stykker

Uanset hvad, så skal du ikke være bange for at kontakte os, da vi altid står klar med et hurtigt uforpligtende svar på din henvendelse!

KONTAKT OS HER

reparationstid-paa-macbooks

Reparationstid på din iMac

Hvor lang tid skal du undvære din iMac? Det kommer an på, hvilken iMac reparation du skal have udført.

Hvis du skal have skiftet en harddisk, eller sat nye ram i, og reservedelen er hjemme, jamen så vil du typisk kunne hente din iMac senere samme dag. Men sørg altid for at have en aftale med en reparatør, så du er sikker på at du ikke skal undvære din iMac i længere tid end højest nødvendigt.

Hvis en reservedel ikke er på lager, så bestiller vi den hjem hurtigst muligt og kontakter dig lige så snart den er hjemme. På denne måde, kan vi være sikre på at du ikke skal undvære din iMac længere tid en nødvendigt, når vi udfører en iMac reparation.

Få et uforpligtende tilbud

Står du i en situation hvor du ikke ved hvad der er galt med din iMac, eller ønsker du en samlet pris på flere reparationer af samme iMac, så skal du endelig ikke tøve med at sende os en forespørgsel.

Det er uforpligtende – så du skal ikke være bange for at sende os en besked. Hellere en for meget, end en for lidt.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Model (skal udfyldes)

Serienummer (skal udfyldes)

Fejlbeskrivelse (skal udfyldes)

Back to Top