Mac Mini Reparation & support

Reparation Pris
  Udskiftning af SuperDrive (DVDRW) Kontakt os
250 GB SSD monteret med styresystem (2,5″) 1499 kr.
500 GB SSD monteret med styresystem (2,5″) 1899 kr.
1000 GB SSD monteret med styresystem (2,5″) 2199 kr.
Ny mekanisk harddisk med styresystem 1199 kr
  Udskiftning af RAM Kontakt os
  Installation af OSX 499 kr.
  Data Recovery 8☺️99 kr.
  Undersøgelsesgebyr (Frafalder ved reparation) 199 kr.

Er den reparation eller service du søger ikke på prislisten og ønsker du i den forbindelse at kontakte os for en pris? Så kan du med fordel udfylde formularen herunder, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud på den ønskede reparation eller service af din Mac mini.

Husk at oplyse serienummeret, da dette er meget vigtigt i forhold til prisen på reservedele.

Få et uforpligtende tilbud

Rigtig god service, GOD pris, hurtig reparation af computeren og god kommunikation! 5 stjerner, intet mindre 🙂

Mathilde / Trustpilot

Reparation af MacBook Pro blev foretaget samme dag og så endda på en lørdag. Super og kompetent service med god information undervejs.

Uffe / Trustpilot

Super hurtig service og virkelig god og fair pris!! Man får hurtigt fornemmelsen af at man er i gode og trygge hænder.

Dennis / Trustpilot

Reparation af Mac mini årgang 2005 – 2018

Skal du have lavet en reparation af din Mac mini? Så er du kommet til det helt rette sted. Udfyld kontaktformularen herover, og du vil derefter modtage et uforpligtende tilbud på en reparation eller opgradering af din Mac mini. Du er selvfølgelig også velkommen til at udfylde den, hvis du har yderligere spørgsmål.

Alle reparationer bliver udført af vores reparatører der har flere års erfaring, og de bliver udført hurtigt og billigt! Der kan selvfølgelige forekomme længere reparationstider hvis reservedelen ikke er på lager.

En typisk Mac mini reparation består i udskiftning af f.eks harddisken eller nogle ram. Det kan være fordi den ikke er hurtigt nok til de programmer du benytter, eller fordi din harddisk er ved at dø og du derfor har brug for at få sat en ny i. Løber du ind i andre problemer, som ikke står her på siden, så skal du være mere end velkommen til kontakte os. Du skal bare udfylde kontaktformularen herover, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Har du aftalt en reparation på din Mac mini, så er der forskellige måder du kan få det repareret på. Du kan vælge at indlevere den på vores værksted på Amager, i udkanten af Storkøbenhavn. Derefter vil vi få den repareret, typisk indenfor en dag hvis reservedelen er hjemme, og du vil derefter kunne afhente den igen. Ellers er der mulighed for at du kan sende den med posten. Når vi modtager den, vil vi så reparerer den og bestræbe os på at sende den tilbage senere samme dag, så du ikke skal undvære din Mac mini længere tid end højst nødvendigt.

Vores værksted på Amagerbrogade 109 på Amager, har åbent alle hverdage fra kl. 10-18 og lørdage fra kl. 10-16.