MacBook Pro 15” Touch Bar Reparation

MACBOOK PRO 16’’ M1 Reparation & support

Reparation Pris
  Udskiftning af skærm (ny) Kontakt os
Udskiftning af skærm (brugt) Kontakt os
Udskiftning af tastatur (Dansk) Kontakt os
  Udskiftning af trackpad Kontakt os
  Udskiftning af blæser Kontakt os
  Udskiftning af batteri Kontakt os
  Installation af OSX 399 kr.
  Data Recovery Kontakt os
  Undersøgelse af enhed 199 kr.

Skal du bruge en MacBook Pro 16″ M1 reparation, trænger den til en opgradering eller har du brug for hjælp til MacOS? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af MacBooks, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de mest typiske reparationer, opgraderinger og supportopgaver for MacBook Pro 16″ M1. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Rigtig god service, GOD pris, hurtig reparation af computeren og god kommunikation! 5 stjerner, intet mindre 🙂

Mathilde / Trustpilot

Reparation af MacBook Pro blev foretaget samme dag og så endda på en lørdag. Super og kompetent service med god information undervejs.

Uffe / Trustpilot

Super hurtig service og virkelig god og fair pris!! Man får hurtigt fornemmelsen af at man er i gode og trygge hænder.

Dennis / Trustpilot

MACBOOK PRO 16’’ M1

Har du smadret skærmen på din MacBook Pro 16″ M1, virker tasterne på dit tastatur ikke, holder dit batteri ikke mere end et par timer eller har du måske hældt en halv flaske cola i ud over maskinen? Så lad os hjælpe dig med at få din MacBook på højkant igen.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en ny MacBook, hvorfor vi hver dag hjælper mange kunder med udskiftning af diverse dele i forbindelse med store og små skader.

Det samme gør sig gældende for opgradering af MacBooks, som måske ikke længere har lagringsplads nok til dine behov eller måske brug for et løft i hastigheden. Her giver det god mening at investere i en større SSD eller udskifte dit bundkort til et kraftigere med flere RAM, bedre grafikkort eller hurtigere processor. Dette vil oftest være billigere end at kaste penge efter en ny MacBook.

SUPPORT AF MACBOOK PRO 16″ M1

Har du brug for hjælp til installation af software, opsætning af mail, reinstallation af MacOS eller vil du gerne blive klogere på hvordan du kører den optimale cloud-løsning, så hjælper vi dig også gerne med dette.

Vi yder support til en fast lav timepris, som også klæder dig på til fremadrettet at kunne løse eventuelle problemstillinger. Det er vigtigt for os, at vores support ikke kun er en god forretning for os, men også for dig.