MacBook Pro 15" Touch Bar reparation

MacBook Pro 15″ Touch Bar Reparation & support

Reparation Pris
  Skærm (komplet inkl. aluramme) Fra 6799 kr.
  BRUGT Skærm (komplet inkl. aluramme) Fra 4199 kr.
  Tastatur (Dansk layout) 3699 kr.
  Udskiftning af trackpad Kontakt os
  Udskiftning af batteri 2199 kr.
  Udskiftning af blæser 1199 kr.
  Udskiftning af SSD Kontakt os
  Udskiftning af RAM Kontakt os
  Installation af OSX 499 kr.
  Data Recovery 899 kr.
  Undersøgelse af enhed Gratis

Er den reparation eller service du søger ikke på prislisten og ønsker du i den forbindelse at kontakte os for en pris? Så kan du med fordel udfylde formularen herunder, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud på den ønskede reparation af din MacBook Pro 15″ Touch Bar.

Husk at oplyse serienummeret, da dette er meget vigtigt i forhold til prisen på reservedele.

Få et uforpligtende tilbud

Rigtig god service, GOD pris, hurtig reparation af computeren og god kommunikation! 5 stjerner, intet mindre 🙂

Mathilde / Trustpilot

Reparation af MacBook Pro blev foretaget samme dag og så endda på en lørdag. Super og kompetent service med god information undervejs.

Uffe / Trustpilot

Super hurtig service og virkelig god og fair pris!! Man får hurtigt fornemmelsen af at man er i gode og trygge hænder.

Dennis / Trustpilot

MacBook Pro 15″ Touch Bar Reparation

Har du smadret skærmen på din MacBook Pro 15″ Touch Bar, og har du brug for at få en MacBook Pro 15″ Touch Bar reparation – så er du kommet til det rette sted. Vi reparerer din MacBook Pro 15″ Touch Bar hurtigt og nemt, på vores værksted på Amager, i udkanten af Storkøbenhavn.

Kontakt os og hør nærmere omkring lagerstatus på reservedele til din MacBook Pro 15″ Touch Bar reparation. Har vi reservedelene hjemme, kan du få den repareret hurtigt og nemt. Du kan komme og indlevere den fysisk på vores værksted, og du vil derefter kunne afhente den igen, inden for kort tid.

Hvis du ikke bor i køreafstand til Amager, har du mulighed for at få udført din MacBook Pro 15″ Touch Bar reparation ved at sende den med post. Via postforsendelse, sender du den til vores værksted, og indenfor nogle dage vil du have din MacBook Pro igen – så god som ny!

Vi ved selv hvor svært det kan være at undvære sin MacBook Pro, og vi gør derfor alt for at du skal undvære den i kortest tid muligt. Inden du sender din MacBook Pro 15″ Touch Bar til reparation, så kontakt os og hør nærmere omkring lagerstatus, så du ikke skal undvære den længere end højest nødvendigt.

For at kontakte os, skal du blot udfylde formularen herover. Det er uforpligtende, så der kan ikke ske noget ved at sende os en forespørgsel. Du må også gerne kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med din MacBook Pro 15″ Touch Bar reparation.

Vores værksted på Amagerbrogade 109 på Amager, har åbent alle hverdage fra kl. 10-18 og lørdage fra kl. 10-16.