Udskiftning af batteri i MacBook

Oplever du at dit batteri i din MacBook ikke længere holder som det engang gjorde eller går det bare pludseligt ud? Det kan også være at din MacBook ikke længere kan være tændt uden den er tilsluttet en oplader. Så kunne det godt tyde på, at din MacBook trænger til udskiftning af sit batteri.

Problemer med batteriet i din macbook?

I tilfælde af at dit batteri i din MacBook Pro eller MacBook Air er trænger til udskiftning, vil du typisk opleve i hvert fald en af følgende fejl:

  • Batterilevetiden er markant kortere end da computeren var ny.
  • Batteriet springer i procent og kan hoppe fra 60% til 10% uden videre.
  • Du kan ikke længere bruge din MacBook uden den er tilsluttet strøm.
  • Batteritilstanden skriver: “Udskift snart”, “Udskift nu” eller “Batteri til service”.

Tjek din batteritilstand

Er du i tvivl om hvordan tilstanden på dit batteri er, kan du trykke på batteri-ikonet i øverste højre hjørne. Her vil den skrive til dig, såfremt der opleves en betingelse for udskiftning. Dette kunne være en af tre følgende fejlmeddelelser: ‘Udskift snart‘, ‘Udskift nu‘ eller ‘Batteri til service‘.

Du kan også klikke på *” i øverste venstre hjørne og herefter ‘Om denne Mac‘. Tryk derefter på knappen ‘Systemrapport‘ og vælg så ‘Strøm‘ i menuen til venstre. Her kan du også se oplysninger om batteritilstanden i din MacBook.

Nyt macBook batteri

Uanset hvilken af ovenstående fejl du oplever, så kan vi typisk udskifte dit batteri til et nyt indenfor 1-2 hverdage. Dette gælder både for udskiftning af batteri i MacBook Air og MacBook Pro.

udskiftning af batteri i MacBook

Pris på udskiftning af batteri i MacBook

Vælg din MacBook herunder for at komme til prislisten på reparationer for netop din model.