Udskiftning af harddisk i MacBook

Er du træt af at din MacBook kører ufatteligt langsomt og måske endda slet ikke kommer nogen vegne eller har du brug for mere plads? Det kan også være at din MacBook slet ikke vil starte op, så kunne det meget vel tyde på at din MacBook står overfor en udskiftning af sin harddisk.

Ekstrem langsom MacBook?

Oplever du at din MacBook er meget langsom og badebolden konstant kører? Så kunne det meget vel være at din harddisk er stødt på udfordringer, som kort og godt betyder udskiftning af din harddisk.

Ovenstående fejl er mest udbredt på de ældre MacBook Pro’ere, hvor der også sidder CD-drev i siden. Dette skyldes, at disse oftest er født med en klassisk mekanisk harddisk, som med tiden bliver slidt og til sidst går i stykker. Her vil det helt klart give mening med opgradering til en SSD, som gør din MacBook Pro markant hurtigere og mere driftsikker.

MacBook starter ikke op

Møder du kun en mappe med et spørgsmålstegn eller et ‘STOP’-skilt når du prøver at tænde din MacBook er dette oftest et signal om at din MacBook ikke længere kan læse sin harddisk og denne derfor skal udskiftes. Det er oftest denne fejl man oplever på de nyere MacBook Pro og Air-modeller, som er født med SSD, når denne støder på fejl.

Brug for mere plads på din MacBook?

Der behøver selvfølgelig ikke at være noget galt med harddisken i din MacBook for at få denne udskiftet. Det kunne jo være, at du blot har brug for mere plads og så kan en ny og større harddisk naturligvis også være løsningen.

Uanset hvilken af ovenstående fejl du oplever, så kan vi typisk udskifte din harddisk til en ny indenfor 1-2 hverdage. Dette gælder både for udskiftning af harddisk i MacBook Pro og MacBook Air.

Udskiftning af harddisk i MacBook

Pris på ny harddisk i MacBook

Vælg din MacBook herunder for at komme til prislisten på reparationer for netop din model.