Udskiftning af blæser i MacBook

Oplever du at din MacBook bliver meget varm, blæserne ofte kører med høj hastighed eller at der lyder en irriterende klikkende eller raslende lyd – især når blæserne kører på højtryk? Så kunne det meget vel tyde på at din MacBook trænger til udskiftning af sin blæser.

Larmende blæser i din macbook?

Oplever du at blæseren i din MacBook har en meget irriterende raslen eller klikken når den begynder at blæse godt op? Så kunne det tyde på at kuglelejerne i din blæser ikke har det særligt godt længere. Det vil derfor være på tide med en udskiftning af din blæser i din MacBook – ikke kun fordi det larmer unødvendigt meget, men også for at opnå en bedre kølende effekt.

Bliver din MacBook varm?

Kører dine blæsere med høj hastighed uanset om du kun surfer på nettet eller sidder med tung videoredigering, så kunne noget tyde på at din MacBook har problemer med at komme af med varmen. Typisk vil du også kunne mærke, at din MacBook bliver meget varm over den øverste række i dit tastatur.

I visse tilfælde kan din MacBook faktisk fortælle dig om den trænger til udskiftning af sin blæser. Dette kan du gøre ved at slukke din MacBook og derefter tænde den, mens du straks holder ‘D‘-tasten nede. Din MacBook vil herefter køre en diagnose, hvor den tester for de mest basale funktioner. Dog er det ikke altid, at den spotter en defekt blæser. Er du i tivivl kan du altid komme forbi vores værksted med din MacBook til en fejlfinding.

Ny blæser i din MacBook

Uanset hvilken af ovenstående fejl du oplever, så kan vi typisk udskifte din blæser til en ny indenfor 1-2 hverdage. Dette gælder både for udskiftning af blæser i MacBook Air og MacBook Pro.

Udskiftning af blæser i MacBook

Pris på nye blæsere i MacBook

Vælg din MacBook herunder for at komme til prislisten på reparationer for netop din model.