Udskiftning af trackpad på MacBook

Har du tabt noget hårdt ned i trackpad på din MacBook, så glasoverfladen nu er smadret, eller oplever du bare at dit trackpad ikke længere tager imod inputs eller måske flytter rundt på musen af sig selv, så kunne noget meget vel tyde på at dit trackpad trænger til udskiftning.

Probemer med dit MacBook trackpad?

I tilfælde af at dit trackpad på din MacBook Pro eller MacBook Air trænger til udskiftning, vil du typisk opleve i hvert fald en af følgende fejl:

  • Trackpad reagerer helt eller delvist ikke.
  • Trackpad tager ikke imod klik.
  • Trackpad lever sit eget liv – musen flytter sig selv.

Ovenstående fejl kan skyldes flere ting, men en af de hyppigste er at man har kørt en fugtig klud over sit trackpad eller selvfølgelig spildt væske ned på det. Dermed ligger der sig væske imellem glaspladen og touchpanelet, som skaber forstyrrelser. Dog kan problemet løses ved at udskifte dit trackpad.

Skrøbelig glasoverflade

Trackpad på MacBooks er bygget op lidt som en iPhone skærm, hvilket betyder at overfladen er lavet af glas. Dette giver naturligvis en super lækker brugeroplevelse og en meget direkte oplevelse af touch-input, men det har desværre også den konsekvens, at det meget let kan smadre.

Det samme kan ske hvis batteriet, som ligger under trackpad, begynder at svulme op – dette kan også forårsage at trackpad løfter sig fra rammen og til sidst knækker i glasset.

Nyt trackpad på din MacBook

Typisk kan vi udskifte dit trackpad til et nyt indenfor 1-2 hverdage. Dette gælder både for udskiftning af trackpad på MacBook Pro og MacBook Air.

Udskiftning af trackpad på MacBook

Pris på reparation af trackpad på MacBook

Vælg din MacBook herunder for at komme til prislisten på reparationer for netop din model.