Reparation af tastatur i MacBook

Er du på uheldig vis kommet til at spilde væske i tastaturet på din MacBook Pro eller eller er visse taster blot stoppet med at virke på din MacBook Air? Så kunne det være, at du kigger ind i en reparation af dit tastatur. I så fald er du landet det helt rigtige sted.

Udskiftning af tastatur i din macbook

I tilfælde af at dit tastatur i din MacBook Pro eller MacBook Air er defekt, vil du typisk opleve i hvert fald en af følgende fejl:

  • Enkelte taster virker ikke eller kan ikke trykkes på.
  • Enkelte taster skriver noget andet end de burde.
  • Alle taster virker ikke.
  • Alle taster skriver noget andet end de burde.

Nyt macBook tastatur

Uanset om du måtte have spildt væske i dit tastatur eller tasterne blot er stoppet med at virke uden videre, så kan vi typisk udskifte dette indenfor blot 1-2 hverdage. Dette gælder både for reparation af tastatur i MacBook Pro og MacBook Air.

Vi ved at en MacBook oftest bruges som en del af sit arbejde eller uddannelse, hvorfor vi også ved hvor vigtigt det er at reparationen forløber hurtigt og problemtfrit.

Vi udskifter som tidligere nævnt både tastaturer i MacBook Pro og MacBook Air. Prisen afhænger både af model, årgang og om hvorvidt vi kan nøjes med blot at skifte selve tastaturet eller vi skal skifte topcase, som er hele “bunden” af din MacBook. hvor tastaturet sidder pre-monteret fra fabrikken.

Udskiftning og reparation af defekt tastatur i MacBook

Pris på udskiftning af tastatur i MacBook

Vælg din MacBook herunder for at komme til prislisten på reparationer for netop din model.