fbpx

De fleste ved faktisk ikke, at vi hos Lavminmac, også tilbyder iPhone reparationer.

Udover vores ekspertise inden for Mac-computere og Apple-produkter, er vi stolte af at tilbyde iPhone reparationer i topkvalitet. Vores erfarne teknikere er specialiserede i skærmreparationer, batteriskift og kameraudskiftninger, alt sammen for at få din iPhone til at skinne igen. Vi bruger kun de bedste reservedele og leverer en hurtig og pålidelig service, så du kan få din iPhone tilbage i hænderne på ingen tid. Spar tid og besvær – kom til Lavminmac for professionelle iPhone reparationer, der får din enhed til at fungere som ny! Book din reparation i dag og giv din iPhone den kærlige behandling, som den fortjener.

iPhone reparationer til faste lave priser

Lavminmac er en landsdækkende reparationsservice, der henvender sig til dig, der ønsker at få din iPhone repareret til en god pris. Selvom iPhones er dyre telefoner, behøver det ikke koste en formue at få dem fikset, hvis der skulle opstå en skade – og det sker ofte.

Vi er klar til at hjælpe dig med din iPhone reparation, uanset om du har brug for et nyt batteri til iPhone 13  eller en ny skærm til en iPhone 11.

Få en pris på din reparation ved at udfylde denne formular.

Hvilke iPhone reparationer tilbyder vi hos Lavminmac.dk?

Uanset om din iPhone reparation omhandler en skærmudskiftning, et nyt batteri eller en udskiftning af bagcoveret, kan vi hjælpe.

Selvom Apple bliver dygtigere og dygtigere til at udvikle smartphones, der er mere slidstærke og mindre følsomme end tidligere, er det svært at undgå skader.

Vind, vejr, almindeligt slid og uheld er blot nogle af de faktorer, der kan beskadige en iPhone. Hvis du akut har brug for en iPhone reparation, er vi parate til at håndtere din enhed, uanset om det er en ældre eller nyere iPhone-model. Vi bestræber os på altid at have de mest almindelige reparationsudstyr og reservedele på lager, så vi kan udføre reparationen med det samme.

Nogle af de mest almindelige reparationer, vi udfører, inkluderer iPhone skærmreparation, batteriudskiftning, udskiftning af bagcover, ladestik, volumeknap og mikrofon.

Hvorfor vælge Lavminmac.dk til iPhone reparationer?

Når du vælger at få din smartphone repareret hos os, får du en bred vifte af fordele, som er svære at matche andre steder. Vores primære fordel er, at vores priser er blandt de skarpeste på markedet, og du får også glæde af korte reparationstider samt en lang garantiperiode for din reparation.

Desuden tilbyder vi reparationer i hele landet, da man nemt kan sende sin iPhone til vores adresse, hvor vi selvfølgelig vil stræbe efter at sende den retur samme dag, som ny.

De fleste af vores iPhone reparationer tager blot 45 minutter!

Gratis diagnosticering på iPhones

Det er ikke altid, at man kan være klar over, hvad ens iPhone fejler. Desuden, ville det oftest være vigtigst for dig, som kunde at vide, om reparationen overhoved kan betale sig. Derfor, tilbyder vi gratis undersøgelser på iPhones, så du får en nøjagtig pris på, hvad det vil koste, at få lavet din iPhone hos os. Kig forbi med din iPhone, så vil vi undersøge den med det samme.

Har du spørgsmål? Kom i kontakt med os nemt

Lavminmac kan kontaktes på mange forskellige måder. Det, der skelner os fra andre, er at vi også besvarer henvendelser udenfor vores åbningstider. Du kan nemt skrive til os via messenger, hvor vi typisk besvarer din henvendelse indenfor 1-2 timer. Du kan også finde vores kontaktoplysninger her.

Hvis du ikke vil gå glip af vores tilbud, og seneste nyt, er du velkommen til at følge vores Instagram og Facebook.

Få en pris på din iPhone reparation her.