Opsætning af mail konto i Mail på Mac

Tænker du tit tanken, “Hold op, hvor bruger jeg dog meget tid på at tjekke alle mine forskellige mails!“, så er der en løsning på dette problem. Hvis man benytter programmet “Mail” på Apples produkter, kan man samle alle sine mails et sted!

Det er let at bruge, og ligger automatisk på alle Apples produkter fra start, så du skal ikke engang til at installere noget, for at få det til at virke. I dette eksempel, opsætter vi en Google Mail (GMail), i “Mail”. Få hjælp med opsætning af mail her.

Sådan gør du:
Først finder du programmet “Mail”. Du kan finde det under “Programmer -> Mail”, eller søge efter det, ved at trykke Cmd+Space, og derefter søge “Mail”.

Start programmet “Mail”

find-mail-i-spotlight
Når du har åbnet programmet, vil din navigationsbar helt i toppen ændre sig til “Mail”.

Vælg “Arkiv” og find derefter “Tilføj konto…”

tilfoj-konto-til-mail
Udfyld de 3 felter. Ved “Fulde navn:”, skriver du navnet, som skal stå som afsender når du sender mails. Ved “E-post-adresse:”, indtaster du den ønskede e-mail. Ved “Adgangskode:”, indtaster du adgangskoden til din e-mail.

Klik derefter “Fortsæt

indtast-oplysninger1
Derefter vil “Mail” gerne vide, om du vil tilføje “Noter”, “Kalender og Påmindelser” og “Beskeder”. Ingen af disse er nødvendige, med mindre du selvfølgelig gerne vil indstille dem også.

Tryk på “Opret

kontoresume
Og din e-mail er nu tilføjet til programmet “Mail”. Du vil kunne se, at den begynder at indlæse alle dine e-mails.

Ønsker du at tilføje flere e-mail, starter du bare forfra i denne lille guide.

I stedet for at tjekke din Gmail, Hotmail, og Arbejdsmail, har du samlet alle dine e-mails i et program, og skal derfor ikke sidde og tjekke mails hele tiden. Hver gang du får en ny mail, vil det blive vist i din dock, som på dette billede.

mail-notifikation

Du kan altid se alle dine opsatte e-mails i programmet Mail, hvis du navigerer ind i programmet Mail, og vælger “Mail -> Indstillinger” (Gennemvej: Cmd+,) oppe i menuen. Derinde vælger du så “Konti”, og en liste over alle dine e-mails bliver vist.