(+45) 71 99 09 43      info@lavminmac.dk
Åbent i dag: 09.00 - 18.00 Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

iPhone Reparation Lavminmac

iPhone reparation & support

Har du smadret skærmen på din iPhone, vil den ikke længere oplade eller trænger batteriet til at blive udskiftet? Vi udfører stort set alle reparationer og serviceopgaver som din iPhone måtte kræve. Herunder finder du de forskellige iPhones som vi reparerer og servicerer. Vælg din model, og se priser samt nærmere information.

VÆLG DIN IPHONE HERUNDER FOR AT SE PRISER PÅ REPARATIONER 

3 gode grunde til at vælge Lavminmac

2 aars garanti Lavminmac v1

2 års garanti

Takket være erfarne teknikere med håndværket i orden, kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti.

hurtig reparation Lavminmac v1

Hurtig reparation

Typiske reparationer er udført samme dag, mens du ved andre opgaver oftest er kørende igen inden for få dage.

Originale reservedele Lavminmac v1

Original kvalitet (A)

Din iPhone fortjener udelukkende det bedste. Derfor bruger vi kun reservedele af original kvalitet.

Typiske reparationer af iPhone

Den typiske reparation af en iPhone kan vi nok ikke komme udenom er et skærmskift. Det er netop skærmen der gør iPhone til et af de lækreste produkter på markedet, men desværre også et af de mest skrøbelige. Derfor ser vi hver uge rigtig mange iPhones som skal have ny skærm.

Også andre dele i iPhone skal skiftes med tid. Dette gælder blandt andet for batteriet, som vi allerede skifter i iPhones efter de blot har været på markedet i 7-8 måneder. Derudover ser vi en del iPhones med væskeskader, som vi i 50% af tilfældene kan rense, udskifte et par dele og til sidst få til at køre igen.

Klik på din iPhone model ovenfor for at se en fuld prisliste for den pågældende model.

Typiske iPhone reparationer Lavminmac

gammel til ny iphone lavminmac

Opgradering af din iPhone

Står du over for at skulle udskifte din iPhone til en nyere, større eller en med mere plads? Men har du ikke styr på hvordan du får flyttet alt indhold over fra den gamle til den nye?

Så kan du med fordel lade os hos Lavminmac hjælpe dig med opgaven. Vi har stor erfaring i at flytte data fra din gamle iPhone til din nye, uden din data går tabt undervejs. Vi sikrer dit indhold på iCloud, flytter indholdet til din nye iPhone, hvorefter vi sætter den op til selv at ajourføre dit indold fremover, så du næste gang ikke står med samme problem. Til sidst sletter vi din gamle iPhone, så du kan lade denne gå videre i arv, sælge den eller skrotte den.

 

Back to Top